OTЦ Производ ID: #5032


Pulmint инхалаторКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 0

+1 Tweet Share PinTotal Shares 0Pulmint fresh инхалаторот за нос се користи при отежнето дишење и затнат нос. Pulmint fresh во својот состав содржи ментол и масло од еукалиптус. Ментолот дејствува како моќен антисептик, додека маслото од еукалиптус се бори со бактериите и вирусите во носната шуплина и ги спречува овие инфективни агенси да продрат […]

Total Shares 0

Опис на производ

Total Shares 0

Pulmint fresh инхалаторот за нос се користи при отежнето дишење и затнат нос.

Pulmint fresh во својот состав содржи ментол и масло од еукалиптус. Ментолот дејствува како моќен антисептик, додека маслото од еукалиптус се бори со бактериите и вирусите во носната шуплина и ги спречува овие инфективни агенси да продрат подлабоко во дишните патишта.

Содржи
Ментол
камфор
етарски масла од еукалиптус
бор

Total Shares 0

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD