OTЦ Производ ID: #5006


PROBalansКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 0

+1 Tweet Share PinTotal Shares 0PROBalans е иновативен додаток во исхраната кој содржи висока концентрација на 3 добро познати пробиотски бактерии, надополнети со специјално одбрани природни компоненти за уште подобро дејство. PROBalans е наменет за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот Симултаната активност на добрите млечно киселински бактерии, цинк, витамин […]

Total Shares 0

Опис на производ

Total Shares 0

PROBalans е иновативен додаток во исхраната кој содржи висока концентрација на 3 добро познати пробиотски бактерии, надополнети со специјално одбрани природни компоненти за уште подобро дејство. PROBalans е наменет за урамнотежување на дигестијата и метаболизмот, како и за зајакнување на имунитетот

Симултаната активност на добрите млечно киселински бактерии, цинк, витамин Б6, апигенин и нане, овозможува синергистички ефект на дигестијата и метаболизмот.

Total Shares 0

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD