fbpx

Baby програма Производ ID: #3934


Nestle NAN H.A. 1 – храна за доенчињаКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 0

+1 Tweet Share PinTotal Shares 0NAN H.A. (1 и 2) e хипоалергенско адаптирано млеко, посебно наменето за доенчиња што се подложни на ризик од појава на алергии. NAN H.A. содржи оптимален квалитет на хипоалергени белковини, добиени со посебна постапка на хидролиза која значително го намалува алергениот потенцијал на кравјото млеко со разградување на помали компоненти […]

Total Shares 0

Опис на производ

Total Shares 0

NAN H.A. (1 и 2) e хипоалергенско адаптирано млеко, посебно наменето за доенчиња што се подложни на ризик од појава на алергии. NAN H.A. содржи оптимален квалитет на хипоалергени белковини, добиени со посебна постапка на хидролиза која значително го намалува алергениот потенцијал на кравјото млеко со разградување на помали компоненти и затоа може да се користи за превенција на алергија.
Нето тежина 400 гр..

Total Shares 0

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD