fbpx

Baby програма Производ ID: #3919


Nestle NAN 1 – храна за доенчињаКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 2

+1 Tweet Share2 PinTotal Shares 2NAN 1 Почетно млеко за здрави доенчиња, погодно за посебна нутритивна примена во исхраната на доенчиња, од нивното раѓање, кога не се дојат или се дохрануваат. NAN 1 ги содржи сите неопходни хранливи состојки, како на пр. есенцијални масни киселини, таурин, нуклеотиди. Посебна комбинација на масти, богата со незаситени масни […]

Total Shares 2

Опис на производ

Total Shares 2

NAN 1
Почетно млеко за здрави доенчиња, погодно за посебна нутритивна примена во исхраната на доенчиња, од нивното раѓање, кога не се дојат или се дохрануваат. NAN 1 ги содржи сите неопходни хранливи состојки, како на пр. есенцијални масни киселини, таурин, нуклеотиди. Посебна комбинација на масти, богата со незаситени масни киселини (LC-PUFA) – неопходни за одбранбениот механизам на доенчето, а придонесуваат за развој на мозокот и видот. Содржи DHA и ARA долговерижни полинезаситени масни киселини.
Нето тежина 300 гр.

Total Shares 2

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD