fbpx

OTЦ Производ ID: #4690


Levurextra 100% пивски квасецКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

+1 Tweet1 Share7 Pin1Total Shares 9 Пивскиот квасец ги зајакнува косата и ноктите, ја чисти кожата, го намалува холестеролот, го зајакнува нервниот систем, го регулира шеќерот во крвта и го намалува стресот. Пивскиот квасец се препорачува за сите возрасти, бидејќи го заштитува црниот дроб, очите, кожата, помага во исчезнувањето на акните, го отстранува заморот, ја […]

Опис на производ

Пивскиот квасец ги зајакнува косата и ноктите, ја чисти кожата, го намалува холестеролот, го зајакнува нервниот систем, го регулира шеќерот во крвта и го намалува стресот.
Пивскиот квасец се препорачува за сите возрасти, бидејќи го заштитува црниот дроб, очите, кожата, помага во исчезнувањето на акните, го отстранува заморот, ја одржува рамнотежата на цревната флора, спречува мачнини, ги олеснува дигестивните проблеми .
Пивскиот квасец воглавно содржи сложени шеќери и е погоден за користење ако некоја личност има дијабетис.
Одличен е во регулирање холестерол, тој претставува природен антибиотик кој ги контролира бактериите кои би можеле да бидат штетни за организмот.
Квасецот се користи и во служба на убавината, посебно за убавина на кожата. Помага против акни, воспаленија и инфекции на кожата. Исто така има и антиканцерогено дејство.

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD