fbpx

Додатоци во исхраната Производ ID: #3182


Ginko maksКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 2

+1 Tweet Share2 PinTotal Shares 2Што е Гинко Макс ? Гинко Макс е производ потполно природен, на база на сув стандардизиран , екстракт (80мг) и лист во прав (200мг) од Гинко Билоба, една престара билка, единствена преживеана од една ботаничка група многу вообичаена на земјата од крајот на третата ера. Кои се карактеристиките на Гинко […]

Total Shares 2

Опис на производ

Total Shares 2

Што е Гинко Макс ?
Гинко Макс е производ потполно природен, на база на сув стандардизиран , екстракт (80мг) и лист во прав (200мг) од Гинко Билоба, една престара билка, единствена преживеана од една ботаничка група многу вообичаена на земјата од крајот на третата ера.

Кои се карактеристиките на Гинко Билоба ?
Гинко Билоба својата егзистенција ја темели на големиот капацитет на прилагодливост на природните неповолни ситуации. Оваа билка всушност, е отпорна на секаков вид паразити и загадување на средината.Со милениуми листовите на Гинко Билоба се користени, посебно во Кина, Јапан и Кореа, за третман на различни нарушувања. Гинко Билоба содржи, помеѓу своите основни состојки, гинколиди и билобалиди кои се во состојба да развијата заштитна акција врз васкуларните и ткивните структури и во метаболитичките процеси во организмот.

Кои се ефектите на Гинко Билоба ?
Експериментално се докажани повеќе активности : Стимулирање на мнемоничкиот капацитет, помнењето и зголемување на протокот на крвта посебно на ниво на церебрална микроциркулација, подобрување на реолошките својства на крвта, инактивација на слободните радикали, тромбоцитна антиагрегатна активност и неуропротективна активност. Со обзир на овие посебности Гинко Билоба од секогаш се користела кај циркуларните пореметувања пред се на церебрално ниво.

Како интервенира на полето на менталната ефикасност ?
Многубројните студии ја имаат демонстрирано моќноста на оваа природна состојка : Гинко Билоба, ако се прима редовно е корисна за контролирање на прераното стареење и подржување на менталната активност благодарение на подобрувањето на церебралната циркулација.

Како се советува да се консумира производот ?
За најдобро искористување на моќноста на Гинко Билоба потребно е да се консумира производ стандардизиран по активните принципи. Затоа се препорачува консумирање по една овалета од Гинко Макс дневно, со течност.
Ако се употребуваат лекарства, антикоагуланти и антиагреганти, консултирајте се со лекар пред да го употребувате производот. Да не се консумира во тек на бременост. Не се препорачува да се користи во тек на доење.


Total Shares 2

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD