fbpx

OTЦ Производ ID: #4821


Ge132 +NaturalКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

+11 Tweet Share2 Pin1Total Shares 4Ge132 +Natural содржи 5 антиоксиданти и тоа: – екстракт oд печурка Ganoderma lucidum или Реиши 180mg – матичен млеч 160mg – ресвератол 100mg – ликопен 35mg – сулфорафан 25mg Сите суплементи во G-132+ Natural се од природна база. Како пример, ресвератолот е добиен од црвеното грозје, ликопенот од домат, а […]

Опис на производ

Ge132 +Natural содржи 5 антиоксиданти и тоа:
– екстракт oд печурка Ganoderma lucidum или Реиши 180mg
– матичен млеч 160mg
– ресвератол 100mg
– ликопен 35mg
– сулфорафан 25mg

Сите суплементи во G-132+ Natural се од природна база.

Како пример, ресвератолот е добиен од црвеното грозје, ликопенот од домат, а сулфорафанот од брокула.
G-132+ Natural се користи како антиоксидативен комплекс кој ги неутрализира слободните радикали со што помагаат во превенцијата на развојот на бројните хронични болетсти, а исто така помага и кај различните патолошки состојби.

Исто така G-132+ Natural е потребно да се консумира поради чување и одржување на здравјето како и во превенција од хронично незаразните болести.

– ја зајакнува одбрамбената функција на имунолошкиот систем од долготрајна медикаментозна терапија
– превенција на токсично оштетување на црниот дроб ( хепатопротективни ефекти)

Дополнителна терапија при некои малигни заболувања ( канцер на грло на матка, канцер на простата, канцер на дојка, канцер на дебело црево, канцер на бели дробови)
– со редовна терапија кај хроничните незаразни болести,антитуморската терапија ирадиотерапија.
– кај заболувања / состојби кај кои е намален или изменет имунолошкиот одговор на организмот ( HIV , AIDS-s, алергии, аутоимуни болести…)
– поради ублаживање на состојбата на хроничен умор и симптоми на хронични болести,помага во борбата против бактериски и вирусни инфекции,ги ублажува запалетелните процеси,помага во нормализација на биохемиските параметри и зголемениот крвен притисок, ја стимулира регенерацијата на црниот дроб,после хируршка интервенција, стрес и како додаток на терапијата кај бенингната хиперплазија на простата.

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD