fbpx

OTЦ Производ ID: #4424


Fitoval kapsuliКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 1

+1 Tweet Share Pin1Total Shares 1Фитовал капсули е додаток на исхраната и се препорачува за правилна исхрана на косата. До оштетување на косата можат да доведат бројни надворешни фактори како медицински така и хемиски а особено штетни супстанции кои се пренесуваат во коренот на косата преку крвта и предизвикуваат пореметување во исхраната и регенерацијата на […]

Total Shares 1

Опис на производ

Total Shares 1

Фитовал капсули е додаток на исхраната и се препорачува за правилна исхрана на косата.

До оштетување на косата можат да доведат бројни надворешни фактори како медицински така и хемиски а особено штетни супстанции кои се пренесуваат во коренот на косата преку крвта и предизвикуваат пореметување во исхраната и регенерацијата на косата.
Само здрава и витална коса може да има убав изглед. Но, освен внимателна надворешна нега на косата потребна е и правилна и соодветна исхрана на коренот на косата.
Фитовал капсулите овозможуваат биолошка прехрана на проблематичната и оштетена коса и косата склона на опаѓање. Капсулите по пат на циркулација го регенерираат коренот на косата во улога на катализатор до аминокиселината цистин која претставува неопходна компонента на кератин на косата.
Во капсулите се додава и медицински квасец, природен извор на витаминот Б групи, минерали и аминокиселини.

Фитовал капсулите ја зајакнуваат косата, ја подобруваат нејзината структура, ја поттикнуваат нејзината регенерација, и го спречуваат прекумерниот губиток на коса.
Фитовал капсулите во комбинација со линијата на производи за оштетена коса, овозможуваат потполна нега и исхрана на оштетената и сува коса.
Се препорачуваат за потполна нега на косата сколона на опаѓање заедно со линијата на поизводи за спречување на губитокот на коса.

Овие капсули се препорачуваат како билошка исхрана во случај на преголемо опаѓање на косата и во случај на нарушување на растот и регенерацијата на косата.
..

Total Shares 1

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD