fbpx

FAQ’s

Total Shares 2

Каков тип на производи можам да нарачам од  demetra.com.mк и дали можат да се нарачат и лекарства преку интернет?

ОДГОВОР- Преку интернет можат да се нарачат само медицински помошни лековити средства, витамини, козметика, чаеви итн.

Зошто CALIVITA производи се прикажани со 0 денари ?

ОДГОВОР-CALIVITA Производи се прикажани со 0 денари и нивната цена ја добивате во контакт формата кога ке ги контактирате онлајн нашите фармацевти и оператори преку нашата facebook страница https://www.facebook.com/demetra.com.mk/

Што добивам ако го нарачам мојот витамински препарат и мојот омилен козметички производ од  demetra.com.mk, а истите по навика ги купувам во аптеката во моето маало?

ОДГОВОР- Еве во што е разликата:

  1. Вашиот омилен препарат или козметички производ го бирате во удобноста на својот дом без ограничувања на времето и во опуштено разгледување на нашиот веб сајт.Може да изберете на кој производ,помошно медицинско лековито средство ке ги потрошите вашите пари и тоа по најповолна цена(за тоа ви гарантираме) и со неограничена помош и консултација на нашите фармацевти кои онлајн ке ви бидат достапни и ке ви ги обезбедат сите одговори на вашите прашања без да одите во аптеката во вашето маало.Ви нудиме широк асортиман на производи кои што лесно може да ги добиете со нарачување од demetra.com.mk , а кои што можеби не би ви биле достапни во другите аптеки.
  2. Овие продукти во Деметра аптеки вообичаено се поевтини за 40%-60% од просечните цени во аптеките низ Македонија,поради што и Деметра аптеките се прочуени во Македонија,иако се лоцирани само на територија на градот Куманово. Покрај тоа што Деметра ви нуди производи по најниски цени исто така ви нуди и огромен избор на витамини, минерали, билни препарати, додатоци итн. Нашата цел е да ви понудиме врвен квалитет по најповолна цена за да вашите потреби бидат задоволени.
  3. Вашата лојалност кон Деметра ке биде наградена со многу пријатни изненадувања,награди ,промоции.
  4. Деметра е меѓу првите приватни аптеки кои се отворија во Македонија во првите денови по осамостојуванјето,при што нашата прва аптека Деметра1 започна со работа во 1992 година,а фармација е наша семејна традиција веке 3 генерации.
  5. Деметра за сите овие години изгради име на одговорен и лојален партнер во аптекарската дејност и привлече огромен број на лојални пациенти и муштерии со обезбедување на врвен квалитет и стручност во своето работење.
  6. Деметра-аптеки е заштитен фармацевтски бренд во  Македонија и тоа :TM 2008/1355, TM 2008/1355/1, TM 2008/1356,TM 2008/1356/1 TM2008/883 TM2008/882 Признатото право е впишано во регистарот на трговски марки под број 15933.

Напомена
Сите demetra.com.mk производи се доставуваат преку ЈП Македонски Пошти или Брза пратка. Поштенските трошоци се на товар на demetra.com.mk а минималната вредност на нарачаната стока е 1500 ден.

Total Shares 2