fbpx

OTЦ Производ ID: #4744


DuobioticКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 4

+1 Tweet1 Share3 PinTotal Shares 4Дуобиотик е микробиолошки препарат кој содржи жива пробиотичка култура од квасец Saccharomyces boulardii и пребиотик инулин.Габичката Saccharomyces boulardii е во соодветна количина корисна за здравјето бидејќи ја регулира цревната микрофлора и спречува развој на патолошки микроорганизми,ублажувајки ги на тој начин гастроинтестиналните тегоби како што е дијареа.Инулин е несварлив јаглен хидрат […]

Total Shares 4

Опис на производ

Total Shares 4

Дуобиотик е микробиолошки препарат кој содржи жива пробиотичка култура од квасец Saccharomyces boulardii и пребиотик инулин.Габичката Saccharomyces boulardii е во соодветна количина корисна за здравјето бидејќи ја регулира цревната микрофлора и спречува развој на патолошки микроорганизми,ублажувајки ги на тој начин гастроинтестиналните тегоби како што е дијареа.Инулин е несварлив јаглен хидрат кој служи како храна на пробиотските микроорганизми во дебелото црево,овозможувајќи нивен подобар раст и поголема активност.Употребата на пробиотски бактерии ефикасно ја намалува зачестеноста и јачината на благи до умерени дигестивни пореметувања настанати заради дисбаланс на цревната микрофлора
.

Total Shares 4

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD