Додатоци во исхраната Производ ID: #5117


Calcium Magnesium Plus (100 капсули)Количина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 0

+1 Tweet Share PinTotal Shares 0Calcium Magnesium PLUS е производ кој помага во зачувување на здравиот коскен систем, нормалното функционирање на мускулите и нервниот систем, содржи уникатна комбинација на калциум и магнезиум збогатен со витамините Д3 и К2 се со цел подобра апсорпција на калциумот. Доколку сакате да ја развиете и зачувате правилната коскена маса […]

Total Shares 0

Опис на производ

Total Shares 0

Calcium Magnesium PLUS е производ кој помага во зачувување на здравиот коскен систем, нормалното функционирање на мускулите и нервниот систем, содржи уникатна комбинација на калциум и магнезиум збогатен со витамините Д3 и К2 се со цел подобра апсорпција на калциумот. Доколку сакате да ја развиете и зачувате правилната коскена маса и да ја спречите остеопорозата, овој препарат може да биде вистинското решение за Вас!
За кого се препорачува?

Во случај на скршеници за побрзо зазадравување и регенерација.

Кај трудниците за правилен развој на коските кај фетусот и за зачувување на здравјето на забите.

Кај младите кои сакаат правилен развој на коскената маса.

Кај средновечните за зачувување на здравјето на коските и превензција од остеопороза.

Кај постарите особи за успорување на процесот на пропаѓање на коскениот систем.

Кај особите кои не конзумираат млеко и млечни производи, а редовно конзумираат кафе или газирани пијалоци кои содржат фосфор

7 Причини зошто да ги избереме производите на CaliVita:

Со долгогодишно докажано професионално минато, CaliVita ги нуди своите производи кои ги исполнуваат највисоките стандарди повеќе од 20 години.
Ние секогаш се стремиме кон користење на природни состојки кои потекнуваат од најдобрите извори.
Додека ги развивавме, користевме начини за подобра абсорпција, на пример органска форма на состојките или целиот производ.
Нудиме 100% гаранција за квалитетотна нашите производи.
Нашите производи подлежат на строги и повеќекратни проверки и процедури, со цел да се осигура одличниот гарантитан квалитет.
Најголениот дел од нашите додатоци во исхраната се произведени во фармацевтски услови во Соединетите Американски држави.
Производите се произведени според принципите на GMP (Good Manufacturing Practice), а исто така подлежат и на континуирани контроли и редовни проверки од страна на FDA (Food and Drug Administration). Ние работиме во тесна соработка со локалните агенции за дозволи на истите производи, се со цел да се осигура дека нашите корисници секогаш ќе ги добијат бараните производи со највисок квалитет.

ВАЖНО: Сите производи имаат дозвола и регистрација од Агенцијата за Храна и Ветеринарство, како и категоризации од Бирото за Лекови и Институтот за Фармакологија, како додатоци во исхраната, со што се докажува нивниот квалитет и содржина.

loading…
Total Shares 0

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD