fbpx

За нас

Total Shares 10

Визија и мисија

Веќе 24 години работиме да изградиме име на лојален и одговорен партнер во аптекарската дејност во нашата држава. Нашата визија е да бидеме водечка компанија во аптекарската дејност во Кумановскиот регион и нашата држава.ДЕМЕТРА АПТЕКИ НА 18 ЛОКАЦИИ ВО КУМАНОВО И 2 ЛОКАЦИИ ВО СКОПЈЕ

АДРЕСИ НА АПТЕКИТЕ ВО СКОПЈЕ

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА ГТЦ
Адреса: Улица Кеј 13-ти ноември бр 16/397/ГТЦ
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 – 21:00 часот , недела не работи.

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА 19
Адреса: Улица Васил Главинов бр 14
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 – 21:00 часот , недела не работи.

АДРЕСИ НА АПТЕКИТЕ ВО КУМАНОВО

Деметра -1- ул 3МУБ 106
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 20:00
– недела од 08:00 – 15:00

Деметра- 2 – ул 11 Октомври 13
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 22:00
– недела од 09:00 – 22:00

Деметра- 3- ул Христијан Карпош 7
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 20:00

Деметра -4 – пл.М.Тито ББ
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 22:00
– недела од 08:30 – 21:30

Деметра- 5 – ул.Тоде Мендол 64
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 20:00

Деметра – 6 – ул.Веселин Маслеша бб
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:30 – 21:00

Деметра – 7 – с.Младо Нагоричане амбуланта св.Петка
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 20:00

Деметра – 8- ул.Доне Божинов 29
Работно време:
– од понеделник до сабота од 08:00 – 21:40

Деметра – 9- ул.Иво Лола Рибар 18
Работно време:
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

Деметра -10 – МЕДИТАС – ул.Козјачка 61/а
Работно време:
-од понеделник до сабота од 08:00-20:00

Деметра-11-СПЕКТРА – ул Пиринска Македонија бб.
Работно време :
-од понеделник до сабота од 08:30-21:30

Деметра-12- ул Народна револуција 84
Работно време :
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

Деметра 13 -ул 1 бр 2 И.Тричковик
Работно време
-од понеделник до сабота од 10:00-21:00

Деметра 14(Афродита)
Работно време
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

Деметра 15(Лунд)
Работно време
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

Деметра 16
Ул.Бранко Б.Гуцман бр 1
-од понеделник до сабота од 08:00-21:00

Деметра Маркет-ул Тоде Мендол бр 3
Работно време
-од понеделник до недела од 08:00-21:00

За сите дополнителни прашања пишете ни на aptekidemetra@gmail.com

ВРАБОТУВАЊЕ
ПЗУ ДЕМЕТРА АПТЕКИ КУМАНОВО ИМА ПОТРЕБА ОД ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАРИ, НУДИМЕ НАЈДОБРИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА И ВИСОКА ПЛАТА
ПОВЕКЕ ИНФОРМАЦИИ ПИШЕТЕ НИ НА
aptekidemetra@gmail.com

Total Shares 10