OTЦ Производ ID: #5003


Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНАКоличина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 2

+1 Tweet2 Share PinTotal Shares 2Го подобрува тонусот на вените и венската циркулација.Ги ублажува воспаленијата на крвните садови на нозете.Успешно помага при варикозни вени,испукани капилари,уморни и натечени нозе.Го олеснува чувството на тежина во нозете Related +1 Tweet2 Share PinTotal Shares 2

Total Shares 2

Опис на производ

Total Shares 2

Го подобрува тонусот на вените и венската циркулација.Ги ублажува воспаленијата на крвните садови на нозете.Успешно помага при варикозни вени,испукани капилари,уморни и натечени нозе.Го олеснува чувството на тежина во нозете

Total Shares 2

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD