fbpx

Контактирајте не

Total Shares 0

Дали ви е потребна помош за да одлучите што ви е потребно? Дали имате некои прашања на кои би сакале да одговориме? Едноставно внесете ги Вашите детали на нашата фејсбук страна https://www.facebook.com/demetra.com.mk/ и ќе ви се јавиме помеѓу 08:00 – 18:00 од Пон.-Петок.
Кликните на долна десна страна на сајтот каде што пишува “Остави Порака” и може веднаш или во рок од неколку часа да добиете одговори од дежурен фармацевт

НАПОМЕНА
Цени на некои производи што се објавени на нашиот сајт се естимирани и во моментот може да постои мала разлика плус или минус прикажаната цена и затоа ве молиме доколку ве интересираат одредени производи прво да не контактирате преку нашата фејсбук страна.Во секој случај ви гарантираме најповолни цени во Македонија
Доколку не контактирате преку фејсбук може да се договориме и за дополнителен попуст во зависност од избор на производи од ваша страна

Total Shares 0