fbpx

Аплицирај во Деметра

Total Shares 1

Деметра нуди одлични можности.Станете дел од Деметра тим.Нудиме најдобри услови и висока плата
ПЗУ Деметра-аптеки Куманово има потреба од
дипломирани фармацевти
фармацевтски техничари(со и без работно искуство)
Вашето CV доставете на мејл aptekidemetra@gmail.com

Total Shares 1