fbpx

OTЦ Производ ID: #4989


Витамин Е 400Количина:

> На залиха и спремно за испорака!


Информација за производот:

Total Shares 1

+1 Tweet Share Pin1Total Shares 1Витамин Е (Д-алфа токоферол) 400 И.Е. Пакување: 60 меки желатински капсули Делување: • Витамин Е како моќен антиоксидант, придонесува за заштита на сите клетки од оксидативен стрес Се препорачува: • Заштита на крвните садови и намалување на ризикот од појава на атеросклероза и кардиоваскуларни заболувања • Стерилитет • Ја подобрува […]

Total Shares 1

Опис на производ

Total Shares 1

Витамин Е (Д-алфа токоферол) 400 И.Е.

Пакување:
60 меки желатински капсули

Делување:
• Витамин Е како моќен антиоксидант, придонесува за заштита на сите клетки од оксидативен стрес

Се препорачува:
• Заштита на крвните садови и намалување на ризикот од појава на атеросклероза и кардиоваскуларни заболувања
• Стерилитет
• Ја подобрува работата на мускулите (спортисти)
• Кај лица со акутни и хронични болести и рековалесценти
• За зголемување на отпорноста на организмот кон штетни агенси (зголемена консумација на алкохол и цигари)
• Зголемување на кондиција кај лица изложени на голем физички и ментален напор
• Поволно делува на нервниот систем (посебно кај дегенеративни болести на нервниот систем)
• За заштита на организмот од стареење
• Кај лица со дегенеративно и воспалително изменети зглобови
• Менопауза
• Макуларна дегенерација
• Надополнување на недостаток од овој витамин во исхраната

Начин на употреба:
Една (1) капсула на ден

Total Shares 1

Прегледи на производи

Сподели мислење


Cartinorm+D3

Cartinorm+D3

БЕШЕ 1,390MKD 1,290MKD

Babytol D3+K1

Babytol D3+K1

БЕШЕ 310MKD 280MKD

Келтикан Форте

Келтикан Форте

БЕШЕ 590MKD 540MKD

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

Beta Carotene 9000 IU (100 гелкапсули)

БЕШЕ 699MKD

Stress Management B-Complex (100 таблети)

Stress Management B-Complex (100 таблети)

БЕШЕ 950MKD 700MKD

Pulmint инхалатор

Pulmint инхалатор

БЕШЕ 77MKD 65MKD

PROBalans

PROBalans

БЕШЕ 425MKD 380MKD

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

Крема со црвен лозов лист и див костен РЕГИНА

БЕШЕ 155MKD 130MKD