fbpx

Помош

Total Shares 3

Инструкции за купување

1. Кликнете на Производи од десната страна на почетната страна на Деметра (Види слика).

Нарачка на производи2. Одберете производ и кликнете на оној кој сакате да го нарачате.

Нарачка3. Ќе се отвори страна како на сликата подолу. Доколку го има на залиха ќе можете да го додадете во кошницата преку кликнување на копчето Додај кошничка.

Нарачка

4. Производот ќе биде додаден во кошничката и доколку веќе имате отворено сметка на веб страната на Деметра ќе можете само да се поврзете. Доколку немате сметка кликнете на Отвори Сметка.

Нарачка

5. Откако ќе се поврзете и кликнете на Мој профил ќе видите дека во делот Моја кошничка ги имате производите.

6. Кликнете на Плати и ќе се отвори страната каде ќе треба да ги внесете податоците каде да се испорачаат производите кои ги нарачувате.

Нарачка

7. Откако ќе ги внесете податоците за испорака кликнете на Продолжи ќе добиете потврда за Вашата нарачка како ID број, вкупно за плаќање со ДДВ и објаснување за процесирање на Вашата нарачка.

Нарачка

8. Нарачаните производи ќе ви бидат доставени во најкраток можен рок. Ако имате какви било прашања во врска со нарачката, контактирајте не on line или на e-mail demetrafarm@yahoo.com Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите и  info@demetra.com.mk .Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ако ви треба понатамошна помош со вашата нарачка, ве молиме контактирајте не online

10. Како ќе го платам нарачаниот производ?

Нарачаниот производ ќе го платите при приемот на пратката или директно во вашата локална пошта. Не се неопходни кредитни картички за нарачка на производи од web-страната на demetra.com.mk.

11. Кога ќе го примам нарачаниот производ?

Производите ќе ви бидат пратени во најскоро можно време. Вообичаеното време на испорака на производ што го има на залиха, е 2-3 дена.

Ако не сме во можност да го испорачаме во тој рок, ќе бидете контактирани преку e-mail.

12. Како ги испорачувате производите?

Сите demetra.com.mk производи се доставуваат преку ЈП Македонски Пошти или Глобко Логистик. Поштенските трошоци се на товар на demetra.com.mk а минималната вредност на нарачаната стока е 1500 ден. Ве молиме контактирајте не преку e-mail : demetrafarm@yahoo.com. Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите i

Напомена

Во моментот online нарачки можат да прават само граѓаните на Република Македонија кои не живеат на територија на градот Куманово и Кумановската област, заради добрата покриеност на овие подрачја со нашите аптеки.

CALIVITA Производи се прикажани со 0 денари и нивната цена ја добивате во контакт формата кога ке ги контактирате онлајн нашите фармацевти и оператори преку нашата facebook страница https://www.facebook.com/demetra.com.mk/

www.demetra.com.mk ќе ги употреби вашите лични податоци исклучиво за технички потреби за интернет страната, за да ви овозможи пристап до специфични информации, или за општа комуникација со вас.  www.demetra.com.mk ниту ќе ги продаде вашите лични податоци на трета страна, ниту било каде на пазарот.

Cookies

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страницата на Demetra-apteki  i  ги употребува Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата интернет страница.

Безбедност

www.demetra.com.mk се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап.

Total Shares 3